Ενότητα: Πληροφορική

Τύπος Σεμιναρίων: E-learning

Χρόνος έναρξης: Καθημερινά

Τίτλος: Βασικός Χειρισμός Η/Υ και Πιστοποίηση για ΑΣΕΠ (Word, Excel, Internet)

Περιγραφή: Η πληροφορική, ο χειρισμός ηλεκτρονικού υπολογιστή και η διαχείριση πληροφοριών και δεδομένων αποτελούν απαραίτητο εργαλείο για στην καθημερινότητα όλων μας. Το Πιστοποιητικό Πληροφορικής αποτελεί απαραίτητο προσόν για διαγωνισμούς και προκηρύξεις ΑΣΕΠ. Η γνώση και η απόκτηση δεξιοτήτων είναι ισχυρό εφόδιο που εμπλουτίζει το βιογραφικό μας και μας χαρίζει συγκριτικά πλεονεκτήματα.

Θεματικές ενότητες σεμιναρίου:

  • Word (Επεξεργασία Κειμένου)
  • Excel (Υπολογιστικά Φύλλα)
  • Internet (Διαδίκτυο και Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο)

Απευθύνεται:

  1. Μαθητές και Φοιτητές που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις δεξιότητές τους και να δημιουργούν εργασίες με άνεση και χωρίς σφάλματα.
  2. Σε ανέργους που θα εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους και θα αποκτήσουν δεξιότητες ώστε να μπορούν να διεκδικήσουν καλύτερη θέση στην αγορά εργασίας, ενώ θα μπορούν να συμμετέχουν και στις προκηρύξεις διαγωνισμών που πραγματοποιούνται μέσω ΑΣΕΠ.
  3. Σε επαγγελματίες και υπαλλήλους που επιθυμούν να εκπαιδευτούν ώστε να επιτελούν εργασίες απομακρυσμένα, κερδίζοντας έτσι αναγνώριση στο εργασιακό τους περιβάλλον και ταυτόχρονα εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.
  4. Το διαδραστικό, ασύγχρονο περιβάλλον του σεμιναρίου, επιτρέπει την παρακολούθησή του από οποιοδήποτε γεωγραφικό σημείο και οποιαδήποτε ώρα.

Πρόσβαση:

Η πρόσβαση γίνεται χρησιμοποιώντας οποιονδήποτε φυλλομετρητή (π.χ. Google Chrome, Microsoft Edge, Internet Explorer, Opera, κ.α) συνδέεστε στην πλατφόρμα εκπαίδευσης:
e-orama ή μέσω της σελίδας μας: www.orama-gnosis.gr  χρησιμοποιώντας τα στοιχεία πρόσβασης (όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης) που σας έχουν σταλεί. Σε περίπτωση δυσκολίας μπορείτε να επικοινωνήσετε για δωρεάν μάθημα και επίδειξη της πλατφόρμας μας από έμπειρο εκπαιδευτή του κέντρου μας. Το σεμινάριο μπορείτε να το παρακολουθήσετε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε.

Δεν υπάρχει περιορισμός ωρών

Η διάρκεια των κωδικών είναι: 1 έτους

Οι εξετάσεις για το Πιστοποιητικό Πληροφορικής πραγματοποιούνται στο κέντρο μας με δωρεάν επανεξέταση ή σε συνεργαζόμενο με τον Φορέα Πιστοποίησης Κέντρο Εξέτασης.