Στο κέντρο μας ΟΡΑΜΑ ΓΝΩΣΗΣ θα βρείτε το πρόγραμμα παρακολούθησης μαθημάτων που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Έχοντας προτεραιότητα τις δικές σας απαιτήσεις έχουμε σχεδιάσει και σας προσφέρουμε τμήματα ευέλικτα που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο κέντρο μας ή στο δικό σας χώρο.

Εκπαίδευση χωρίς περιορισμούς

Συμμετέχοντας σε ολιγομελή τμήματα στο κέντρο μας, καταφέρνουμε να πετύχουμε το μέγιστο των εκπαιδευτικών επιδόσεων με διαδραστικό τρόπο, οργανώνοντας και μεθοδεύοντας την διδαχθείσα ύλη. Έχοντας συνεργασία με έγκυρους εκπαιδευτικούς οίκους.

Η δια ζώσης εκπαίδευση μπορεί να πραγματοποιηθεί επίσης, παρακολουθώντας ιδιαίτερη και εξατομικευμένη εκπαίδευση. Έχοντας ως γνώμονα τις δικές σας εκπαιδευτικές ανάγκες όπως αποτυπώνονται στο καθημερινό σας πρόγραμμα και σύμφωνα με το δικό σας χρονοδιάγραμμα, δημιουργούμε ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων που θα καλύπτει και θα εφαρμόζει τις ατομικές σας δυνατότητες.

Έχοντας αρχή μας, την πεποίθηση ότι η επιτυχία σας είναι δική μας υπόθεση, δημιουργήσαμε και σας προσφέρουμε διαδραστική πλατφόρμα απομακρυσμένης εκπαίδευσης.

Η απομακρυσμένη εκπαίδευση μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε σύγχρονα, με παρουσία καθηγητή είτε ασύγχρονα με την ενεργοποίηση κωδικών πρόσβασης σε ένα σύγχρονο και διαδραστικό περιβάλλον εκπαίδευσης.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και μπείτε σε τάξη: